×
>>

“Noord Portugal” in Society World

“Noord Portugal” in Society World

“Wonderful places where your friends, acquaintances and, in this case, the readers can rejoice. Places you never really heard about and where tourism is really in its infancy. After all, who is going on vacation 45 minutes by car from the northern part of Porto? Far away from the well-known Algarve, you can not be better. Because Portugal is much more than its famous south coast and flamboyant cities such as Lisbon and Porto.”


“Eigenlijk kan je er tal van vleiende metaforen op los latente. Dit gebied moet je gezien hebben. Heerlijke plekjes waar je vrienden, kennissen en in dit geval ook de lezers mee kan verblijden. plekjes waar je eigenlijk nooit over hoort en waar het toerisme echt in de kinderschoenen staat. Want wie gaat er nu 45 auto minuten boven het al noordelijk gelegen Porto op vakantie? Veel verder weg van de bekende Algarve kan je nie en Beter eigenlijk. want Portugal is veel en vee meer dan zijn beroemde zuidkust en flamboyante steden als Lissabon en Porto.”